58.65 € – 111.35 €
Specialus indukcinių kaitlenčių pagrindas.
Antibakterinis sidabro jonų kepimo paviršius.
Elegantiškas ir tvirtas dizainas, patogus kraštas ir dvigubas dugnas.
Ergonomiška rankena pagaminta iš itin atsparaus nerūdijančio plieno ir padengta šilumą izoliuojančiu silikoniniu apvalkalu.
Tinka visų tipų viryklėms kasdieniam naudojimui.
Įspėjimas: gamintojas naudoja patentuotą technologiją, kuri gali sukelti laikinus nelygumus keptuvių dangos paviršiuje ar spalvos pakitimus. Šie nelygumai neturi įtakos produkto kokybei ar gaminimo procesui ir pasišalina reguliariai jas naudojant.
Keptuvių priežiūra: Keptuves plaukite rankomis su indų plovikliu, nenaudokite agresyvių ploviklių ar šiurkščios medžiagos kempinių / šluosčių. Jeigu keptuvę plausite indaplovėje, rekomenduojama naudoti tik šį ekologišką skystą indų ploviklį indaplovėms „Tea-Natura” . Siekiant išsaugoti keptuvės savybes, gamintojas nerekomenduoja plauti indaplovėje su kitais plovikliais, taip galite pažeisti antibakterinę sidabrų jonų dangą. Keptuvės priežiūrai taip pat rekomenduojama naudoti abrazyvinę valymo šluostę .
Le Pentole della Salute – sveikatai palankios keptuvės, puodai ir kiti maisto gaminimo produktai. Įkvėptas itališkų tradicijų ir inovatyvių technologijų, gamintojas siūlo naują požiūrį į maisto gaminimą, tai atsakingas procesas, kuris yra be galo reikšmingas Jūsų sveikatai.
Šiose sveikatą puoselėjančiose keptuvėse ruošiamas maistas išsaugo visas svarbiausias maistines medžiagas ir skonį, turi antibakterinių savybių bei apsaugo nuo pavojingų dalelių patekimo į žmogaus organizmą.
Le Pentole della Salute tikslas – kurti saugius maisto ruošimo produktus, kurie iš tikrųjų apsaugo nuo metalų išsiskyrimo gaminimo metu ir patekimo į maistą, taip užtikrinant visapusišką maisto saugumą bei žmonių sveikatos tausojimą.
Gamintojas naudoja unikalų patentą (G.H.A. Europe Srl), kuris užtikrina, kad jokios kenksmingos medžiagos negalėtų patekti į Jūsų maistą. Ši išskirtinė technologija užtikrina kokybės išsaugojimą – net naudojant ilgą laiką, Jūsų keptuvės ir puodai nebus pažeisti.
Kodėl svarbu rinktis kokybišką maisto ruošimo įrangą?
Kaitinamos keptuvės ir puodai gali išskirti pavojingas medžiagas žmogaus organizmui. Sunkieji metalai, tokie kaip švinas, varis, plienas, cinkas, nikelis, chromas ar geležis, turi toksišką poveikį žmogaus organizmui. Lengvieji metalai, tokie kaip aliuminis, gali turėti neurotoksinį poveikį ir gali sukelti neurodegeneracines ligas. Be to, puodai ir keptuvės pasižyminčios neprilimpančiu paviršiumi, tai pat gali išskirti organizmui pavojingų dalelių.
Savybės:
Keptuvės paruošimas:
1. Keptuvę išpakuokite ir gerai išplaukite šiltu vandeniu (nenaudokite agresyvių ploviklių, tokie kaip fairy). Nusausinkite ir leiskite išdžiūti.
2. Keptuvę pripildykite vandeniu, užvirkite. Užvirus kaitinkite 15 minučių. Po to išpilkite vandenį ir leiskite keptuvei išdžiūti ir pilnai atvėsti iki kambario temperatūros.
3. Atvėsusią keptuvę atidžiai ištepkite augaliniu aliejumi ir labai gerai įkaitinkite. Leiskite kaisti dar 1-2 minutes ir išjunkite kaitrą. Leiskite keptuvei atvėsti.
4. Atvėsus keptuvei, popieriniu rankšluosčiu pašalinkite likusį riebalų perteklių.
5. Darbas baigtas. Keptuvė paruošta naudojimui.
Kas kartą naudojant keptuvę:
1. Įkaitinkite sausą keptuvę ant smarkios kaitros.
2. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir tuomet pilkite aliejų.
3. Kepkite norimus produktus.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra.