17.00 €
Aukščiausios kokybės 100% jūros druska.
Gaunama iš Ria Formosa nacionalinio parko Portugalijos pietinėje pakrantėje. Pasižymi išskirtiniu švelniu skoniu ir traškia tekstūra. Tiesiog nepakeičiama žuvies, tartarų, sevičė, visos žalios žuvies bei mėsos mėgėjams. Taip pat puikiai derės su sūriu, burata, salotom.
Flor de Sal de l’Algarve druska dedama į patiekalus pačioje pabaigoje prieš patiekiant, kaip paskutinis prisilietimas – tam, kad išliktų jos skonio aromatas ir kristalinė tekstūra.
Nekaitinti, saugoti nuo karščio. Laikyti sausoje vietoje, atokiau nuo drėgmės.
Tinka vartoti iki pabaigos.
Kiekis: 80 g.
Les Terres Blanches – išskirtinė aukščiausios kokybės jūros druska, prabangus keraminių indelių dizainas. Sujungę aukščiausią kokybę, skonį ir išvaizdą – kiekvienam stalui suteikia prašmatnų ir išskirtinį prisilietimą. Didžiuojamės galėdami paminėti, kad Les Terres Blanches yra ekologiškai atsakingas prekės ženklas, kuris kuria gražius ir skanius produktus nepakenkiant žemei! Visas gamybos procesas yra 100% tvarus, atsižvelgiant į tai, kas geriausia planetai.
Gamintojas: Les Terres Blanches Unipessoal LDA, Rua Quinta da Praia 152 2890-230, Samouco, Portugal.
Platintojas: UAB „Jaunyn”, Juodkiškio g. 50 K2-1, LT-57232 Kėdainiai, Lietuva.
Geriausias iki: žr. ant pakuotės. Partijos Nr. žiūrėti ant pakuotės.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra.